Impression - PÉRIPHÉRIE - CILINDRES ANILOX - ETIQUETTES

Etikettendruk
Ongeacht of het om flesetiketten, barcode of type- en serienummerplaatjes handelt, kunnen we, als fabrikant van rasterwalsen, een optimale oplossing leveren voor elke vereiste die het volledige spectrum van druk- en afwerkopties omvat.

Keramische coating
Onze robuuste keramische coating, die zowel op staalcilinders als aluminium sleeves kan aangebracht worden, helpt bij snelle jobwissels. Wij richten ons volledig op de behoeften van uw specifieke drukmachine.

Etikettendruk kan worden toegepast op een breed scala van substraten. Onze aangepaste anilox rollen en -sleeves zijn ontworpen om tegemoet te komen aan deze verscheidenheid aan applicaties en om perfecte drukresultaten te leveren.
Minimale afvalbehoeften en minimale kleurtoleranties stellen maximale eisen aan de celgravure van rasterwalsen.

Maximale reproduceerbaarheid
Met onze anilox oplossingen bereikt u een optimale reproduceerbaarheid met betrekking tot uw drukwerk. Wij dwingen u niet om concessies te maken, aangezien homogene solide kleuren en vlakke inktlagen, zachte natuurlijke afbeeldingen produceren.

HD flexo-druk
Onze rasterwalsen openen ook nieuwe horizonten voor u in termen van HD flexo-druk in alle kleursystemen, met bijzondere verwijzing naar UV-inkten.