Impression - PÉRIPHÉRIE - CILINDRES ANILOX - EMBALLAGE SOUPLE

Flexibele verpakking
Verpakkingsmaterialen moeten steeds verfijnder, lichter en lager in kosten zijn. De noodzaak om een evenwicht te vinden tussen economische efficiëntie, duurzaamheid van het milieu en voortdurend veranderende, nieuwe creatieve ideeën is een grote uitdaging voor de sector. Met onze rasterwalsen kunt u daarop reageren, indien u uw individuele afdrukvereisten aanpakt. Als pioniers op het gebied van rasterwalsen werken we samen met alle bekende fabrikanten van drukkerijmachines en adviseren we u graag over de optimale combinatie van rasterwalsen voor uw specifieke toepassingsgebied.

Verminderde machinesteltijden
Net zoals de repro-afdelingen de kenmerken van uw drukprestaties bepalen, houden wij minimale toleranties aan voor wat betreft de celvolumes van onze rasterwalsen. Dit vermindert de insteltijden van uw drukmachine, terwijl u de CMYK kleurbalans snel bereikt - en deze dan constant handhaaft.
Hierdoor kan u snel uw ontwerpen op een breed scala van substraten afdrukken, zoals PE, PP, OPP, HDPE, LDPE, MDPE, OPP, PP, PA / PE, COEX, PP-geweven, aluminium composiet, organische film, enz., ongeacht of u werkt met halftonen van 54 of 60 LPI of meer.

Stabiele kwaliteit bij 'repeat'orders
Met onze walsen kunt u verpakkingsmateriaal ook bedrukken met waterbasis inkten, waardoor u aan de huidige trend om milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken, voldoet.
Dankzij de uitstekende afvoerprestatie van onze rasterwalsen kunt u de inkt perfect overbrengen, zodat u de stabiliteit van zowel nieuwe als herhaal-opdrachten kunt garanderen. U kunt zich daarom concentreren op uw belangrijkste dagelijkse taak - deze van drukken!