Afwerken - KRIMPSLEEVE CONFECTIE


Karlville
Development (US) heeft als vooraanstaande leverancier van oplossingen voor krimpsleeves een jarenlange ervaring opgebouwd. De oorsprong van krimpsleeves is terug te vinden in de Aziatische markt. Een marktgebied waar sleeves midden jaren '80 ontstonden als revolutionair etiket voor drank- en andere verpakkingen. Karlville heeft vanuit deze positie een leidersrol weten op te bouwen en geniet ondertussen van een uitstekende ervaring in de Europese markt. Het professionele management en sterk technisch team staan borg voor kwaliteit. Hierdoor geniet Karlville grote klantentevredenheid en de loyauteit van sterk gereputeerde internationale klanten.
Karlville biedt een totaaloplossing voor de fabricatie van sleeves tot en met het aanbrengen van sleeves in de labelverwerkende industrie zoals bottelarijen.
De sleeve-seaming, inspecting, cutters en applicators, kennen een grote graad aan automatisatie en flexibiliteit. Kenmerkend voor Karlville zijn de innovatieve details welke het verschil maken in de productie en eindkwaliteit van het sleeve-product.