Nieuws

Uitbreiding productaanbod

VEGRAM Graphics en GRAPHIC LAMINATING SYSTEMS slaan de handen in elkaar !

Onder het motto "samen sterk" besluiten Vegram en GLS de krachten te bundelen.  Midden Januari 2012 verhuizen de voorraden van Graphic Laminating Systems naar Antwerpen. Voortaan zullen alle actviteiten van GLS plaatsvinden vanuit de Neerlandweg te Wilrijk, alwaar beide bedrijven zelfstandig verder opereren.
Geert Van den Brouck die GLS een 3-tal jaren geleden oprichtte, blijft het gezicht van Graphic Laminating Systems en zal zijn grote ervaring met betrekking tot enkelzijdig thermisch lamineren verder ten dienste stellen van de drukkerijen en afwerkers.

Bedrijfsfolders

Ze zijn er ....

Recent ontwikkelden wij 2 bedrijfsfolders met een beknopt overzicht van ons machine aanbod met focus op respectievelijk druk en afwerking van zelfklevende etiketten en flexibele verpakking en anderzijds het binden en afwerken van boeken en losbladige documenten.

Wij zullen deze spoedig onder de beide doelgroepen verspreiden. Heeft u ook interesse een exemplaar hiervan te ontvangen, horen wij dit graag van u en laten wij u er één per kerende post toekomen.

'On-demand' soft- en hardcover lijmbinding

DGR Graphic GmbH en Vegram Graphics gaan samenwerken

DGR Graphic (D) fabrikant van soft- en hardcover boekbindmachines en Vegram kondigen de exclusieve verkoopspartnerovereenkomst aan voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Als fabrikant van binders en driesnijders richt DGR Graphics zich op de kleine en middelgrote oplages garenloos, genaaide en gekartonneerde boeken. De machines worden gekenmerkt door hun snelle omsteltijden en hoge graad aan automatisatie. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de markt van digitaal gedrukte en gepersonaliseerde boeken.

De eerste D08.60 driesnijder produceert ondertussen naar grote tevredenheid in Vlaams-Brabant. Ook op de Nederlandse markt zijn reeds een garenloosbindmachine alsook een complete bindstraat met driesnijder operationeel.

Bezoek de DGR website

Vegram Graphics - Nieuwe website

Hier is hij dan ...

Na ingebruikname van onze nieuwe gebouwen, steken we ook onze website in een nieuw kleedje. Het resultaat hiervan kan u bij deze bewonderen. Veel leesplezier !

Vegram Graphics D-Day

Wij verhuizen !

Na 25 jaar verlieten wij op 22 mei 2009 onze vertrouwde omgeving aan de Kernenergiestraat 75 om in te trekken in onze gloednieuwe gebouwen aan de Neerlandweg 28 te 2610 Wilrijk. (om de hoek)
Met een aangepast bureelgebouw en een verdubbelde magazijnoppervlakte (1000m2) zijn wij alvast gewapend voor een vruchtbare toekomst.