Drukken - RANDAPPARATUUR - NON-STOP AFROLLERS - SP-1 SERIE

VERPAKKINGSINDUSTRIE
  • baanbreedte van 250mm tot 850mm
  • maximum roldiameter: 450mm
  • maximum snelheid: 130 m/min

Butler's Serie SP-1 Automatische Splicer brengt onze klanten non-stop filmwissels met behulp van automatische splicing technologie met meer dan 99% splice betrouwbaarheid en dit met snelheden tot 1,7 m/sec.
De automatische filmsplicer stopt de aflopende folierol op de ingestelde splice diameter, de verpakkingsmachine wordt vervolgens gevoed vanuit de ge´ntegreerde accumulator, terwijl de afgelopen foliebaan wordt aangekleefd aan de voorbereide voorkant van de nieuwe rol.
Vervolgens wordt de nieuwe rol op snelheid gebracht en de accumulator wordt gevuld, waardoor stops voor folieveranderingen in het productieproces worden vermeden.
Deze competitieve machine bevat geavanceerde functies, zoals een 1-staps splicekop, eenvoudige verticale accumulator en PLC controles.
De uiterst solide fabricatie en de eenvoudige mechanische lay-out, voorzien van een minimum aantal motoren en mechanische onderdelen zorgen voor lange probleemloze prestaties.
Het ontwerp kenmerkt Swing Out assen voor een gemakkelijke rollading vooraan, en kent een compacte voetafdruk. Deze layout is ideaal voor de krappe ruimtebeschikbaarheid bij de meeste verticale vorm-vul- en sluitmachines.
Splicing is gemakkelijk en veilig, omdat de Splice is voorbereid met ons eenvoudige 1-staps splicekop.
Een heat seal Butt Splice is ook beschikbaar voor bepaalde film toepassingen.
De Splicer is leverbaar met een optie om de bovenste afwikkelas op een lagere hoogte te laden, zijdelings naast de Splicer.
De machine biedt een compact rol boven rol ontwerp met minimale interconnectie voor eenvoudige en snelle installatie.

 
Bezoek de BUTLER website